Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

MUNICIPIS ACTIUS A LA UE: COM PARTICIPAR EN PROJECTES EUROPEUS

FELIB - Jornada de Formació /

Aprofundint en el caire formatiu de la FELIB, i després de la gran resposta per part dels responsables d'ajuntaments i Consells a la iniciativa "Aula de regidors"; inclòs dins aquesta aula, us oferim un curs de formació titulat "MUNICIPIS ACTIUS A LA UE: COM PARTICIPAR EN PROJECTES EUROPEUS", que es durà a terme els propers 3 i 4 de març a la seu de la Felib en horari de matí.

L'objectiu del curs és proporcionar una formació i informació actualitzada sobre la Unió Europea als nous càrrecs electes i tècnics responsables d'aquest àmbit en els governs locals en l'actual marc polític i pressupostari europeu i la seva execució i aplicació.

Especialment en aquells temes d'interès per a l'àmbit local que permetin entendre que és i què fa la Unió Europea, com s'organitza, com afecten les seves polítiques a la ciutadans dels nostres municipis i cap a on avança el procés d'integració europea actualment.

De la mateixa forma s'abordarà quin ha de ser el paper dels ens locals com a comunicadors i implementadors de les polítiques i prioritats europees, transmissors de valors europeus i impulsors de la ciutadania europea i la seva participació.

Com podem internacionalitzar el municipi en l'àmbit europeu i com fer-ho fàcil.

Més informació:
http://www.felib.es/noticies/noticia.ct.html?tIte=nova-jornada-formacio&cIte=73518

Descarregar

Tornar Compartir Imprimir