Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Palma acull l’exposició “Menjar en família: què ens uneix?”

Es podrà veure fins al 29 de novembre a l’Estació Intermodal de Palma /

En el marc de l’Any Europeu del Desenvolupament, el proper 13 de novembre el vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Gabriel Barceló i Milta,  inaugurarà a les 13:00h l’exposició: Menjar en família: què ens uneix?”  juntament amb el director de la per a Catalunya i les Illes Balears, Ferran Tarradellas.
Es tracta d’una mostra de fotografies sobre els programes d'ajuda alimentària que tenen el suport de la Unió Europea en diversos països del món: Txad, Equador, Jordània, Myanmar i Níger. Les fotografies són obra del prestigiós fotògraf britànic Chris Terry el qual va traslladar-se a aquests cinc països per tal de recollir escenes d’una situació tan tradicional com és el menjar en família.
Aquesta exposició pretén donar a conèixer la situació de milions de persones arreu del món que subsisteixen gràcies a l’ajuda humanitària, ja sigui perquè són refugiades o perquè viuen en països d’extrema pobresa. Les imatges recullen escenes de persones que reben l’assistència del Programa Mundial d’Aliments de les Nacions Unides (PMA) gràcies al finançament del Departament d’Ajuda Humanitària i Protecció Civil de la Comissió Europea (ECHO).
L’exposició està organitzada per la Comissió Europea en col·laboració amb el Programa Mundial d’Aliments de Nacions Unides i compta amb el suport de la Direcció General de Transports i de l’Europe Direct Mallorca. A través de la pàgina web www.familymeal.eu es pot obtenir més informació sobre el significat universal de “menjar en família”, així com més fotografies i receptes de cuina típiques dels països representats a les imatges.
Aquesta exposició s’ha pogut veure en llocs tan emblemàtics com la seu del Parlament Europeu, el Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona o els aeroports de Brussel·les i Madrid, entre altres indrets i fins el proper 29 de novembre pots gaudir d’aquestes fotos a l’Estació Intermodal.

Descarregar

Tornar Compartir Imprimir