Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

IV Jornada d'Envelliment Actiu

1 d'octubre - Centre Flassaders / 28-09-15

L’Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca i el Centre Balears Europa continuam sumant esforços per a dur a terme la IV Jornada d’Envelliment Actiu, que du el títol “Projectem el futur: cap a la participació inclusiva”. Tindrà lloc l’1 d’octubre, per a commemorar el Dia Internacional de les Persones Majors. Enguany, continuant amb  les àrees d’incidència per a construir una ciutat amiga de les persones majors, volem donar pes a la participació social inclusiva i posar-la en valor.

Perquè parlar de participació vol dir parlar de drets, de ciutadania, d’acció col·lectiva, d’apoderament i de diferents aspectes de la mateixa participació: social, ciutadana, comunitària. La inclusió, en definitiva, vol dir participació de totes les persones sense cap exclusió, per raons d’edat, sexe, religió, raça o ideologia.

Calendari, hora i lloc:
Dia: 1 d’octubre de 2015
Hora:de 9 a 14.30 h

Lloc:
Centre Flassaders
Carrer de la
Ferreria, 10.
07002 Palma

Destinataris:
Professionals i persones d’entitats vinculades a persones majors

Inscripció: gratuïta,
mitjançant el web de l’Escola Municipal de Formació
http://emfpalma.es/ca/default/cursos

Si se’n vol més informació:
escolamunicipaldeformacio@a-palma.es.
Tel. 971 225 535
abarres@palma.cat
migelabert@as.palma.cat
micuart@imas.conselldemallorca.net
yvega@cbe.caib.es
Tornar Compartir Imprimir